Пляцок "Кора дуба".

Пляцок "Кора дуба".
Інгредієнти:
Для коржів:
8 білків
3 жовтки
200 г цукру-пудри
200 г кокосу
200 г посічених горіхів
200 г родзинок
1 ч. л. порошку(з верхом)
1 ст. л. борошна
Бісквіт:
3 яйця
3 ст. л. цукру
3 ст. л. борошна
Шоколадна помадка:
150 г шоколаду
50-60 г масла
Крем:
1 б персиків (мала)
2 ванільні пудинги
5 жовтків
5 ст. л. цукру
1 пач. ванільного цукру
1 скл. води
300 г масла
2 п. персикової галяретки
Коржі:
Білки збити з цукром,додати жовтки.Поступово додати решту продуктів.Спекти два коржі.
Бісквіт:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,борошно.Спекти корж. 
Шоколадна помадка:
Розтопити шоколад на водяній бані,додати масло,перемішати.
Крем:
Пудинги розвести водою,додати розтерті з цукром жовтки,добре розмішати,щоб не було грудочок.
Сироп з персиків закип"ятити,додати суміш жовтків з пудингами,ваніль,заварити.Охолодити.
Масло збити,додаючи заварену масу.
Перемащувати так:
Бісквіт з обох боків змастити шоколадною помадкою.
Корж злегка скропити солодкою кавою- крем, бісквіт- крем- корж.
Верх трошки змастити кремом,викласти дольки персиків і залити галереткою.
Галеретку заварити за інструкцією,взявши наполовину менше води.
Смачного!!!

Поділитись в Google Plus